iyi ki doğduk

Wednesday, February 01, 2006

Düüdüüüüü biravooooo....

Gerçekten çok teşekkürler.... Ta amerikalardan vaktini aldık ece ve anne kişi olarak... bizim için yüce ve gurur verici doktora görevin sırasında moleschino, kendi günlüğün derken buraya da el attın ya süpersin...

Bu arada sevgili izleyiciler, aşağıdaki son birkaç yazıya da serpiştirmiş fotolardan duygum lokumum. bakmanızı tavsiye ederim. Merenimizin (sevgili taze damat Murat kişi) beresi ile onun objektifinden çıkmış fotolar ve büyükbaba kucağındaki, bandande ve annenin elini tutmuş yürürken ki fotolar da benim en sevdiklerimdendi çünkü.... aşağıdalar, görmelisiniz.




o kahverengi nevresimlerin içindeki yanakları al al olmuş, hepimizin favorisi foto ile ilgili de bir yorum yapmadan geçemeyeceğim. Sanılmasın ki pembe yanaklar sağlıktan ya da yatağın içindeki bu pozuyla sıcaktandır. Kaydıraktan biri atıp diğeri tutamayan ebeveynler olarak tarihe geçen ve gözünü şişirten bizler, kızımız oynasın diye eline verdiğimiz türk bayrağının sopasını da gözüne sokması sonrası, bir süredir ne yapsak diye arayış içinde idik. Hayır maşallah bu şartlarda toz toprak vs. içinde olmaktan bağışıklık sistemi de fena gitmiyor, hasta da olmuyor pek. Çok şükür, Pazar günü hafif güneşe aldanıp, yakındaki soğuktan tek bir çocuk olmayan parka götürerek, köğeğini sıçtırmaya gelen bir adamın köpeği ile top oynarkenki oyalanmalarımız sırasında (Lassie - Sindy), kızımızın yanaklarının soğuktan yanmasını da becerdik. Ne diyeyim.
Kaan bebek duysa bu muameleleri çıkmak istemeyecek, ömür boyu hamile kalacağım allah korusun... :P

(şaka bir yana sağlığını böyle soğuk - sıcak demeden uygun giydirip - kuşatıp sokağa çıkmalarımıza da borçluyuz. annelere tavsiye olunur)

İmece usülü günlüğü yaşatan ve katkısı olan, izleyen, yorum yapan herkese tekrar teşekkürler... Bilge Ecemiz büyüdüğünde bence çok güzel bir armağan olacak bu gerçekten...

İmza : tatlıyı yiyince karnındaki atlısı tıpırdayan tam bir maceraya atılmak üzere olan anne kişi....

aaa. bir de dün bilgelerden bilge olacağı belli Ece, daha doğmamış kardeşi Kaan'a "Kaan bak bu babayin, bu cicak, bu bişey" diye öğretmeye başlamış bile, öyle diyor teyze kişi. cümleleri hatırlarsan yoruma yazsana aplişş.

bir cümle daha, belki ablam yazmaz yoruma ; sabah gözler kapali biberon uzatılarak..."diiize, dütüm bitmiş, taze düt getir"
"iyki oldum eceeee, iyki doğdum ecee" şarkısı mırıldanılır oyun oynarken. belli ki yalancı doğum günlerimize az kaldı...

1 Comments:

Post a Comment

<< Home